Viden er en forudsætning

Rådgivning i større ERP løsninger kræver skarpe kompetencer på flere områder.
Med ERP House får du dyb viden om ERP Systemer, kombineret med stor forretningsforståelse.

Forretningsforståelse

Et indgående kendskab til processer, på tværs af brancher og fagområder, er nøglen til at vejlede og bistå, i processen med implementeringen af et ERP-system.

Det får du med ERP-house, og du vil opleve at du og dine medarbejdere bliver mødt med forståelse, modspil og frem for alt en værdifuld dialog om scopet for Jeres nye løsning.


Systemkendskab

Udover både dyb og bred forretningsforståelse, er det selvføglelig også vigtigt, at have kendskab til de forskellige ERP systemer.

Med denne forståelse, kan vi sammen udvælge de bedste kandidater til hovedrollen i Jeres nye løsning.


Markedskendskab

En af de vigtigste beslutninger, vil være valget af implementeringspartner. Der er i Danmark et bredt udvalg af dygtige ERP partnere, som hver især har deres egne karakteristika.

Det er vigtigt at du får valgt en partner, hvor komptencerne i forhold til din branche er på plads, og hvor kemien og kulturen matcher.

Gennem mange års indgående kendskab til ERP-partnerne i Danmark, kan vi vejlede dig i denne del af processen. Vi hjælper også gerne med en konkret evaluering af de personer, som skal være primus motor i netop Jeres implementeringsprojekt.