Få overblik på rekordtid

Står du overfor et ERP-projekt, ny implementering, eller opgradering, så kender du måske fornemmelsen af at have mødt muren?

Med vores proces får du hurtigt overblik med minimalt træk på interne ressourcer. Vi møder dig velforberedt, med en komplet procesmodel, som sikrer et ensartet grundlag for udvælgelsen af implementeringspartner.

Med et præcist proceslandkort over netop din virksomhed, får du sikkerhed for at du implementerer den rigtige løsning, men også et effektivt værktøj til opfølgning undervejs. Det sikrer at du forbliver i kontrol, og at projektet hele tiden er på sporet

Scoping

Det er afgørende at grundlaget for en ERP løsning er fastlagt på basis af strategiske mål og en vurdering af de relevante processer.

Vi kan på 1-2 dage producere et komplet og unikt proceslandkort for netop Jeres projekt. Det kan vi, fordi vi ikke starter med et blankt stykke papair, men tager udgangspunkt i vores procesmodel. Sammen tager vi stilling til, hvilke processer der findes hos Jer, og hvilke der skal understøttes af den nye løsning. Vi tilføjer Jeres specfikke processer, og har dermed et ensartet og retvisende grundlag for indhenting af tilbud.

Ved at tilføje detaljer og test-cases, giver proceslandkortet dig den mest præcise og effektive opfølgning i projektforløbet.


Partnervalg

Proceslandkortet danner et komplet og fremfor alt ensartet grundlag for at indhente tilbud på løsningen.

Vi bistår med at udpege relevante partnere og står for processen, så det eneste I skal gøre er at deltage i præsenationer og workshops.

Slutteligt udvælges en implementeringspartner, og vi bistår i evalueringen af kompetencer, aftalegrundlag og prisforhandling


Opfølgning

Vores mange års erfaring med store ERP projekter, kan du få glæde af i den løbende opfølgning af projektet.

Igen er det afgørende at vi bygger videre på fundamentet der blev skabt i starten, og giver et komplet og retvisende overblik over projektets reeele fremdrift

Det betyder at du har kontrollen, og i langt højere grad kan justere og tage beslutninger på så tidligt et tidspunkt som muligt. Du vil opleve at du har kontrollen, og tager beslutninger om korrektioner, inden der opstår væsentlige forsinkelser eller budgetoverskridelser.